روياي مكتوب / محفل شعر و داستان

روياي مكتوب / محفل شعر و داستان

    

صفحه اصلي | آرشيو وبلاگ | تماس با ما
۲۸ اسفند ۱۳۹۸
چرا پزشكان به درمان بواسير با ليزر تاكييد دارند؟

بواسير به طور كلي به متورم شدن و كشيدگي سياهرگ ها يا شبكه اي از عروق به نام هموروئيد گفته مي شود كه مي تواند موضعي متورمي را در كانال مقعد و يا خارج از آن پديد آورد. عامل اصلي اين بيماري وارد شدن فشار بيش از اندازه به مقعد است. اين فشار مي تواند در اثر هر عاملي ايجاد شود.

دلايل ابتلا به هموروئيد

عمدتاً اين بيماري محصول يبوست مزمن، رابطه جنسي مقعدي، زايمان، بارداري، كهولت سن و يا جابه جايي اشياء سنگين است، اما هر عامل ديگري نيز مي تواند در ايجاد اين بيماري نقش داشته باشد.

عمل جراحي ليزر بواسير چيست؟

اين روش در مطب پزشك انجام شده و چه قبل و چه بعد از عمل نيازي به بستري در بيمارستان ندارد. در واقع عمل جراحي و درمان خونريزي بواسير (هموروئيد) با ليزر بصورت سرپايي است. همچنين قبل از  ليزر هموروئيد نياز به مراقبت خاصي نخواهد بود.

 

براي شروع عمل بيمار به روي شكم دراز كشيده و براي كاهش استرس به بيمار بي حسي تزريق مي شود. فرايند عمل در كمتر از يك ساعت انجام شده و پس از آن معمولاً موضع بخيه زده نمي شود. ميزان درد و خونريزي بيمار در طي عمل بسيار كم است. پس از انجام ليزر بيمار مي تواند به محيط كار يا منزل باز گردد، اما بهتر است رانندگي نكند و يك نفر همراه داشته باشد. دوره نقاهت اين درمان كوتاه بوده و معمولاً جاي زخم در طي چند روز و به سرعت بهبود مي يابد.

اما جراحي بواسير با ليزر چگونه انجام مي شود؟ همان طور كه توضيح داديم، بواسير متورم شدن سياهرگ ها و كشيدگي آن است. در صورتي كه بيمار نسبت به درمان بي توجه باشد، به تدريج اين سياهرگ دچار افتادگي شده و حتي ممكن است از مقعد نيز خارج شود. در اين صورت لازم است اين بافت به طور كامل حذف شود. اما در صورتي كه بيماري در مراحل ابتدايي باشد، درمان ساده تر انجام ميگيرد.

از مزاياي درمان بواسير با ليزر نسبت به ديگر روشها مي توانيم به اين موارد اشاره كنيم:

  • عمل با ليزر بدون احساس درد يا خونريزي انجام ميشود.

  • ليزر درماني سرپايي و سريع و محدوديت هاي بستري در بيمارستان را ندارد.

  • نيازي به بيهوشي ندارد، در نتيجه مناسب براي بيماراني است كه به هر دليلي نمي توانند بيهوشي دريافت كنند.

  • اين درمان جاي زخم هاي آزار دهنده اي به جاي نميگذارد.

  • ليزر سرعت بهبودي را افزايش مي دهد.

.fardanews

 

آرشيو نظرات (0) | ادامه مطلب

۱۹ اسفند ۱۳۹۸
لنگرارتباط بين سرطان رحم و زگيل تناسلي در زنان

دهانه رحم به مهبل متصل است و در پايين رحم است.زماني كه سلول هاي سرطاني به بافت رحم مي رسند و آن را درگير ميكنند تبديل به سرطان مي شوند.

در مراحل اوليه اين بيماري علائم مشخصي ندارد به همين دليل به انجام منظم تست هاي پاپ اسمير بسيار تاكيد شده است تا قبل از نفوذ سلول هاي سرطاني، تشخيص و درمان به موقع صورت گيرد.

برخي از علائم سرطان دهانه رحم شامل خونريزي نامنظم و ترشحات غير طبيعي از واژن مي باشد.

اچ پي وي عامل سرطان دهانه رحم

ويروس پاپيلوم انساني HPV يا زگيل تناسلي يك بيماري جنسي بسيار شايع مي باشد كه معمولا به صورت برجستگي هاي گوشتي در ناحيه تناسلي ايجاد مي شوند. عامل اين بيماري ويروس اچ پي وي يا همان پاپيلوماي انساني مي باشد. شايع ترين راه انتقال آن رابطه جنسي مي باشد.

بيش از 40 تيپ از اچ پي وي از اين طريق منتقل مي شود اما فقط چند نوع از اين ويروس علائمي دارند كه مشخص و قابل ديدن است.

اين زائده هاي گوشتي معمولا به رنگ پوست و يا كمي تيره تر از آن هستند و مي توانند باعث درد و ناراحتي شوند.

تقريبا تمام افرادي كه از نظر جنسي فعال هستند، در زندگي شان حداقل به يك نوع از ويروس اچ پي وي آلوده مي شوند.

زگيل تناسلي هم در مردان و هم در زنان ايجاد مي شود اما احتمال ابتلا به آن، در مردان بيشتر است.

فقط دو نوع 16 و 18 از اين ويروس عامل ايجاد سرطان هايي كه با اچ پي وي مرتبط است، مي باشند.

با توجه به اينكه زگيل تناسلي زنان احتمال ابتلا آنان به سرطان رحم را افزايش مي دهد، خطر بيشتري متوجه آنهاست. بنابراين ما در اينجا به بررسي علائم، تشخيص ، درمان و علت زگيل تناسلي در زنان مي پردازيم.

b1

 

آرشيو نظرات (0) | ادامه مطلب

۱۵ اسفند ۱۳۹۸
درمان فوري هموروئيد با رابربند

 بواسير يا هموروئيد نوعي از بيماري هاي مقعدي است، اين عارضه در اثر فشرده شدن سياهرگ ها بر اثر اعمال فشار ايجاد مي شود. يكي از روشهاي از بين بردن اين سياهرگ قطع كردن گردش خون در آن است كه موجب مي شود بافت زنده و متورم از بين برود. براي اين منظور از روش درماني به نام رابربند كمك مي گيرند كه در ادامه به تشريح آن مي پردازيم:

رابربند

درمان اين بيماري با رابربند يا كش لاستيكي به منظور قطع جريان خون در بافت است. زيرا اگر خون در بافت گردش نداشته باشد. بافت در واقع مرده و از بين مي رود. به همين جهت در درمان به رابربند كش لاستيكي بر پايه هموروئيد بسته مي شود، تا جريان خونرساني به آن را قطع نمايد. بعد از بستن كش بافت در طي چند روز از بين رفته و از مقعد دفع مي شود. اين روش درماني شايد سريع و فوري باشد ولي اين احتمال وجود دارد، كه درمان قطعي نباشد و بيماري مجدداً عود كند.

معايب رابربند

  • درد شديد

  • خطر عود مجدد

  • خونريزي

  • تنها مناسب براي درمان هموروئيد داخلي

مزيت هاي رابربند

  • درمان سريع و سرپايي

  • بدون نياز به تزريق بيهوشي

  • بدون نيازي به بستري در بيمارستان

  • دوره نقاهت كوتاه

  • بدون ايجاد عوارضي مانند به جاي ماندن اسكار

  • هزينه مناسب

برگرفته شده از اين اينجا

 

آرشيو نظرات (0) | ادامه مطلب

۳ اسفند ۱۳۹۸
درمان هموروئيد يا بواسير چيست؟

اغلب بيماران مبتلا به بواسير به سبب عواملي همچون ترس يا خجالت از مراجعه به پزشك سرباز مي زنند. عده اي ديگر تصور مي كنند تنها راه درمان بيماري جراحي است، در نتيجه از ترس قرار گرفتن در معرض تيغ جراحي از درمان گريزانند. اما در اين مقاله تصميم گرفته ايم، روشي تحت عنوان عمل ليزر بواسير را به شما معرفي كنيم.

جراحي بواسير با ليزر

بواسير يا هموروئيد مشكلي بسيار شايع و آزار دهنده است كه تقريباً سه نفر از هر چهار نفر را در طول زندگي خود تحت تأثير قرار ميدهد. بواسيرها رگ هايي در ناحيه مقعد هستند كه تحت فشار قرار گرفته و متورم يا ملتهب شده اند. 

بسته به اينكه عروق آسيب ديده در مقعد قرار دارند و يا خارج از آن، بواسير به دو نوع داخلي و خارجي تقسيم مي شود. هموروئيد هاي داخلي در صورت پيشرفت ممكن است دچار پرولاپس يا افتادگي شوند. براي درمان بيماري مي بايست اين سياهرگ آسيب ديده قطع شده و يا اينكه جريان خونرساني به آن به طور كامل قطع شود. به همين جهت از دو ليزر مختلف براي درمان بيماري استفاده مي شود.

ليزر مادون قرمز يا IRC :

 ليزر مختص درمان بواسير هاي درجه يك و دو ساخته شده است. اساس كار اين نوع ليزر قطع جريان خونرساني به بافت آسيب ديده از طريق انقباض و انبساط است.

ليزر CO2 :

اين ليزر جهت درمان هموروئيد هاي پيشرفته و پرولاپس شده به كار مي رود. در اين درمان بافت آسيب ديده با استفاده از نيروي ليزر و با كمترين ميزان آسيب برش داده مي شود. براي اين درمان

با استفاده از جريان الكتريكي گاز CO2 باردار شده و پرتويي ايجاد مي شود. اين پرتوي قدرت مند، موضع مورد نظر را دقت بالا برش مي دهد.

دستگاه ليزر ايمن و به شدت دقيق است و احتمال خطا و آسيب نواحي اطراف را به حداقل كاهش مي دهد. البته در نظر داشته باشيد اين مورد با مهارت پزشك نيز در ارتباط است. اين درمان همزمان با برش بافت ناحيه آسيب ديده موضع اطراف آن را ترميم مي نمايد، در نتيجه با بسته شدن ورودي عروق و اعصاب آسيب ديده احتمال آسيب به حداقل كاهش پيدا مي كند.

مزاياي درمان بواسير با ليزر

مزاياي مختلف اين درمان در مقايسه با ديگر روشهاي موجب شده، بيماران توجه ويژه اي نسبت به آن داشته باشند و اين روش را به ديگر روشهاي درماني ترجيح بدهند. برخي از مهمترين مزيت هاي اين درمان به اين شرح است:

  • بدون احساس درد

  • بدون خونريزي هاي سنگين

  • درمان سريع در مطب پزشك كه جزء درمان هاي سرپايي محسوب شده و كمتر از يك ساعت به طول مي انجامد.

  • بدون نياز به پانسمان يا تامپون

  • كاهش خطر عفونت به دليل خاصيت ضد عفوني كنندگي ليزر

  • درمان قطعي بدون احتمال بازگشت بيماري

  • كاهش دوره نقاهت پس از درمان حداقل به يك سوم جراحي

  • رفع آسيب هاي پس از جراحي نظير به جاي ماندن اسكار زخم

  • روشي ايمن

  • دقت بالا و جلوگيري از وارد آمدن آسيب به مقعد

  • مناسب براي انواع هاي بواسير هاي داخلي و خارجي

  • بدون نياز به دريافت بيهوشي

عوارض

آمار ها نشان داده بيماران پس از اين درمان در 98% از مواقع به بهبودي كامل مي رسند. احتمال عود مجدد بيماري پس از اين درمان، بسيار كمتر از ساير روشهاي درماني است. اين درمان به علت دقت بالا عوارضي مانند بي اختياري يا خونريزي را به همراه ندارد. همچنين با انجام ليزر از عوارض جدي جراحي مانند عفونت در امان خواهيد ماند.

اين درمان تنها در 1% از موارد همراه با خونريزي است و مقدار خونريزي نيز كم است. در صورت تجربه خونريزي يا درد هاي شديد و يا علائم مربوط به عفونت به خصوص علائمي كه تا قبل از جراحي وجود نداشت، با پزشك مشورت نماييد.

هزينه

اين هزينه معمولاً مابين 2 تا 3 ميليون متغير است. از فاكتور هايي كه در تعيين هزينه تاثيرگذار هستند، مي توانيم به نوع بواسير (داخلي يا خارجي)، ميزان دستمزد جراح، نوع ليزر، شهر يا منطقه اي كه در آن درمان انجام مي شود، اشاره كنيم.

 هزينه درمان ليزري هموروئيد توسط بيمه پرداخت نميشود، علت اين امر سرپايي بودن درمان است. با اين حال باز هم شما ضرر مالي نمي كنيد، زيرا اولاً هزينه ليزر در مقايسه با هزينه جراحي بسيار كمتر است، زيرا جراحي به غير از هزينه عمل، هزينه هاي جانبي ديگر نظير بستري در بيمارستان را نيز دارا مي باشد. 

  مراقبت هاي بعد از ليزر هموروئيد

مراقبت هاي پس از درمان در مورد بيماران مبتلا به اين عارضه اهميت بسيار زيادي دارد. زيرا در نتيجه گيري از درمان موثر است. همچنين رعايت اين نكات در پيشگيري از بيماري نيز موثر است:

مصرف فيبر :

فيبر ماده اي غذايي مفيد و ضروري براي بدن است كه هر فرد بايد به طور متوسط روزانه 25 الي 30 گرم فيبر در طول روز مصرف كند. فيبر در بدن انسان قابل هضم و جذب نيست، در نتيجه در روده ها تجمع مي كند و با افزايش حجم مدفوع به درمان بيماري كمك خواهد نمود. فيبر در انواع ميوه ها، سبزيجات و غلات يافت مي شود. از خوراكي هاي حاوي فيبر مي توانيم به انواع حبوبات، نخود فرنگي، آووكادو، آلو، انجير، خانواده بري ها مثل توت فرنگي و بلوبري و …اشاره كنيم. بايد فيبر به تدريج به رژيم غذايي اضافه شود.

نوشيدن آب :

نوشيدن حداقل 8 ليوان آب در طول روز ضامن سلامت بدن به خصوص روده ها است. آب مدفوع را نرم مي كند.

ورزش :

ورزش و فعاليت بدني در تسريع بهبودي و جلوگيري از عود مجدد آن موثر است. حداقل ورزش روزانه 30 دقيقه تعيين شده است. در ضمن لازم است از ورزش هاي سبك تر مثل پياده روي براي نتيجه گيري از درمان كمك بگيريد.

حمام سيتز :

استفاده از حمام سيتز يا نشيمن در دوره نقاهت پس از عمل به درمان سريع تر كمك ميكند. حمام سيتز در بهبود التهاب و درد پس از جراحي موثر است. 

كمپرس يخ :

استفاده از كمپرس سرد در بهبود درد بعد از عمل موثر است. براي اين منظور تنها كافي است چند تكه يخ را درون كيسه پلاستيكي قرار داده و در حوله بپيچيد.

 

همچنين رعايت نكات زير در بهبودي پس از عمل موثر خواهد بود.

  • ترك سيگار و الكل

  • كاهش وزن

  • اجتناب از زياد نشستن و يا به مدت طولاني ايستادن

  • اقدام فوري براي اجابت مزاج

  • پرهيز از زور زدن در توالت

  • مصرف مكمل هاي فيبر نظير پسليوم در صورت لزوم و با مشورت پزشك

  • مراقبت از ناحيه مقعد مثل نشستن بر روي سطوح نرم و يا استفاده از بالش هاي نرم دوناتي شكل

  • استفاده از لباس هاي با الياف پلي استر و چسبان

  • اجتناب از دستمال هاي زبر و معطر

  • اجتناب از شوينده هاي بهداشتي عطري

منبع : talab.org

 

آرشيو نظرات (0) | ادامه مطلب

۲۸ بهمن ۱۳۹۸
روش موثر درمان هموروئيد يا بواسير خارجي

بيماري هموروئيد يا بواسير خارجي به واريسي شدن يا گشاد شدن عروق مقعدي در بيرون از مقعد و بر روي دريچه آن گفته مي شود. همچنين ممكن است اين بيماري بر روي سياهرگ هاي داخل كانال مقعد اثر بگذارد و از نوعي داخلي باشد.

 

از علائم بواسير خارجي مي توانيم به درد شديد، خونريزي از مقعد (يا خون در مدفوع)، لمس توده اي برآمده بر روي دريچه مقعد، خارش و سوزش اشاره كنيم.  دو روش پركاربرد براي درمان اين بيماري ها به اين شرح است:

ليزر بواسير

درمان بواسير خارجي با ليزر روش پزشكي غير جراحي با حداقل تهاجمي است كه به عنوان بهترين گزينه موثر و سريع درمان اين بيماري شناخته مي شود. در اين روش با تابش ليزر بر روي بافت درمان بيماري انجام مي شود.

در اين درمان اشعه ليزر توده متورم هموروئيد را برش داده و جدا مي كند. اين درمان دقت بالايي داشته و احتمال آسيب به بافت هاي اطراف وجود ندارد. همچنين اين درمان موجب مي شود، بافت هموروئيدي بيشتري از مقعد جدا شود و درمان به بهترين نحو ممكن انجام شود.

در درمان بواسير با ليزر از نور مادون قرمز، ليزر يا جريان الكتريكي با همان كارايي استفاده مي شود. انعقاد مادون قرمز سرپايي و در مطب پزشك انجام مي شود. براي انجام عمل جراحي ليزر بواسير كه معمولاً فقط چند دقيقه طول مي كشد، مي توان آرام بخش ملايم استفاده نمود. از مزاياي بارز اين درمان نسبت به روشهاي جراحي مي توانيم از اين موارد ياد كنيم:

  • ليزر درمان سرپايي و سريع

  • بدون نياز به تزريق بيهوشي

  • هزينه مناسب تر

  • بدون احساس درد

  • كاهش چشمگير مقدار خونريزي

  • بدون نياز به پانسمان

  • بدون احتمال عفونت

  • درمان قطعي بدون خطر عود مجدد

  • اسكار كمتر

  • ترميم سريع زخم، كاهش دوره نقاهت

  • ايمن و بدون خطر

  • بدون خطر آسيب به بافت ها و بروز بي اختياري

درمان ليزري روشي قطعي شناخته مي شود، كه آمارها از موفقيت 98% آن خبر مي دهند اما اين درمان در صورتي موفقيت آميز خواهد بود كه خود بيمار نيز براي درمان تلاش كند و روشهاي پيشگيري از بيماري را رعايت نمايد. زيرا در غير اين صورت امكان عود مجدد به سادگي فراهم مي شود.

 

اسكلروتراپي

اسكلروتراپي از روشهاي پركاربرد براي درمان انواع مشكلات مربوط به واريس است. در اين روش از تزريق دارويي مخصوص براي از بين بردن واريس ها استفاده مي شود، تا جريان خون رساني به آنها به طور كامل قطع شود. براي درمان به روش اسكلروتراپي ماده اي به نام اسكلروزان كه از تركيب فنل در روغن زيتون به دست مي آيد، را به عروق متورم تزريق مي كنند. پس از مدتي اين ماده در سياهرگ مورد نظر چسبندگي ايجاد كرده و با تورم ديواره آن، گردش خون به طور كامل قطع ميشود، در نتيجه پس از چند روز سياهرگ خشك شده و از بين مي رود.

 

مزيت درمان با اسكلروتراپي شامل سرعت بخشيدن به درمان، بدون احساس درد يا خونريزي، هزينه مناسب، نتيجه گيري سريع و بدون آسيب است. اما اين روش براي درمان تمامي هموروئيد هاي خارجي مناسب نيست، از طرفي قطعي نبودن درمان و عوارضي كه ايجاد ميشود، محبوبيت استفاده از آن را تحت تاثير قرار داده است. در برخي موارد تزريق باعث تغيير رنگ پوست، درد در موضع تزريق، سردرد و تجمع لخته خون مي گردد. البته اين عوارض موقتي هستند و پس از طي چند روز ناپديد مي شوند.

منبع : فراديد

 

آرشيو نظرات (0) | ادامه مطلب

۲۶ بهمن ۱۳۹۸
درمان هموروئيد با ليزر چيست؟

بيماري بواسير يا هموروئيد بيماري غير واگيرداري است كه شيوع آن به شدت رو به افزايش است. اين بيماري در واقع متورم شدن و گشاد شدن سياهرگ هاي داخل كانال مقعد در اثر اعمال فشار است.

اين بيماري با راهكار هاي مختلفي قابل درمان است، ولي هيچ يك از اين روشهاي به اندازه درمان با ليزر تاثيرگذار نخواهند بود. اگر مي خواهيد با اين روش درماني آشنايي يابيد تا انتها همراه ما باشيد و همينطور ميتوانيد از مركز دكتر بيژن عابديان جهت مشاوره و راهنمايي كارشناسان بهرمند شويد:

ليزر بواسير چيست؟

درمان بواسير با ليزر روشي سريع و قطعي براي درمان اين بيماري است. معمولاً از دو نوع ليزر براي درمان اين بيماري استفاده مي شود. تا بافت هموروئيدي و متورم از مقعد خارج شود.

 -  ليزر مادون قرمز يا IRC است كه براي درمان هموروئيد هاي اوليه درجه يك و دو كاربرد دارد. با تابش اين ليزر بر روي رگ آسيب ديده، رگ منقبض و سپس منبسط مي شود. در نتيجه ي اين امر جريان خونرساني به آن قطع گرديده و باعث مي شود، بافت آسيب ديده از بين برود.

- ليزر CO2 است كه در درمان هموروئيدهاي پرولاپس شده و پيشرفته به كار مي رود. در اين روش از ليزر براي برش موضع آسيب ديده استفاده مي شود. اما استفاده از ليزر به جاي تيغ جراحي موجب مي شود، آسيب كمتري به بافت هاي اطراف آن وارد شده و رگ هاي آسيب ديده همزمان ترميم مي شوند تا از خونريزي جلوگيري شود.

ليزر بواسير معمولاً و به جز مواد خاص در مطب پزشك متخصص و بدون نياز به بيهوشي انجام مي شود. تنها در برخي موارد به بيمار بي حسي تزريق مي شود. معمولاً درمان در كمتر از 30 دقيقه به اتمام رسيده و بيمار در طول ليزر درماني دردي را احساس نخواهد كرد. بيماراني كه با اين روش درمان مي شوند، غالباً نيازي به پانسمان و يا تامپون نداشته و درد سر و دردهاي مربوط به تعويض پانسمان را تجربه نمي كنند. پس از اتمام درمان بيمار مي تواند به محيط كار و يا منزل بازگردد. اما به سبب اثرات داروي بي حسي بهتر است، يك نفر همراه بيمار باشد.

دوره نقاهت پس از اين درمان كوتاه است و معمولاً بيمار در طي يك هفته الي 10 روز به بهبودي كامل مي رسد. البته در اين دوران لازم است، از زخم خود به خوبي مراقبت نمايد و نسبت به بهداشت موضع حساس باشد.

ليزر درماني روشي قطعي محسوب مي شود كه بيماري شما را به طور كامل ريشه كن مي كند، اما در نظر داشته باشيد، ليزر در صورتي موثر است كه خود فرد نيز براي درمان اقداماتي را انجام دهد. به علاوه مهارت پزشك كه اين درمان را انجام ميدهد نيز در نتيجه از درمان تاثير گذار است. از مزاياي اين درمان در مقايسه با ديگر روشهاي درماني مي توانيم به اين موارد اشاره كنيم.

  • درماني سرپايي و سريع

  • بدون ايجاد حس درد و يا خونريزي

  • بهبودي كامل و سريع با دوره نقاهت كوتاه

  • درمان قطعي با از بين بردن كامل بافت بواسيري

  • بدون ايجاد عوارض خطرناك نظير عفونت و التهاب

  • بدون ايجاد خطا و آسيب به نواحي اطراف بافت آسيب ديده

  • هزينه مناسب نسبت به ديگر روشهاي جراحي

  • مناسب براي خانم هايي كه نسبت به جاي ماندن زخم و اسكار جراحي حساس هستند.

خلاصه اي از مقاله بررسي مزايا و معايب درمان هموروئيد با ليزر، سايت فردا نيوز

 

آرشيو نظرات (0) | ادامه مطلب

۲۴ بهمن ۱۳۹۸
درمان بواسير با هموروئيد با 3 روش سريع

هموروئيد در بدن همه افراد وجود دارد، در واقع هموروئيدها بالشتك‌هايي پر خون هستند، كه از شبكه‌هاي وريدي يا سياهرگ ها تشكيل شده اند. هموروئيد ها در داخل كانال مقعد و هم در خارج از آن در نزديكي عضله اسفنكتر خارجي قرار دارند و وظيفه آنها كمك به دفع مدفوع مي باشد.

در صورتي كه به هر دليلي اين بالشتك ها تحت فشار قرار گيرند، وريد ها يا سياهرگ ها دچار التهاب و تورم مي شوند و بيماري بواسير ايجاد مي شود. در صورتي كه اين سياهرگ هاي آسيب ديده در داخل كانال مقعد باشند، بواسير از نوع داخلي و در صورتي كه عروق خارج مقعد دچار التهاب و تورم شود، بواسير خارجي است. چند روش درمان بواسير به اين شرح است:

درمان با ليزر

بر اساس آمار هاي منتشر شده از نتيجه درمان اين بيماري با ليزر، مي توان دريافت كه ليزر بهترين و قطعي ترين روش است. زيرا بيش از 98% از بيماران به بهبودي كامل رسيده اند.

 براي درمان قطعي اين بيماري لازم است، موضع متورم و عروق بواسيري به طور كامل حذف شوند. در اين روش به جاي استفاده از تيغ جراحي از اشعه ليزر براي برش و قطع ناحيه آسيب ديده استفاده مي شود. از آنجايي كه ليزر انتهاي اعصاب آسيب ديده را ترميم مي كند، بيمار برخلاف روشهاي جراحي درد شديد و يا خونريزي سنگيني را تجربه نخواهد كرد. از طرفي ديگر با ليزر بافت بيشتري از بواسير از بين مي رود، در نتيجه احتمال عود مكرر نيز وجود ندارد.

ليزر به عنوان روش سريع و فوري نيز شناخته شده است، زيرا كه درماني سرپايي بوده و معمولاً در كمتر از نيم ساعت انجام مي شود. همچنين ليزر به سرعت بافت آسيب ديده را ترميم خواهد نمود و دوره نقاهت را حداقل به يك سوم كاهش مي دهد.

كش لاستيكي يا رابربند

ديگر روشي كه به سرعت و سرپايي اين بيماري را درمان مي كند؛ رابربند است. در اين روش كه سرپايي و تحت بي حسي انجام مي شود، با استفاده از ابزاري مخصوص كش لاستيكي بر پايه هموروئيد بسته مي شود. هدف از اين كار از بين بردن بافت متورم با قطع خون رساني است. با بسته شدن كش لاستيكي خون رساني در بافت هموروئيدي قطع شده و پس از طي چند روز بافت خشك شده و از مقعد دفع مي شود.

معمولاً بيمار در طي درمان درد شديدي را احساس نخواهد كرد، اما در برخي مواقع پس از بسته شدن كش بيمار دردي را احساس كرده كه با مصرف مسكن كنترل ميشود. همچنين خونريزي پس از درمان و در طي 7 الي 10 روز به خصوص با دفع بافت هموروئيدي طبيعي است.

اسكلروتراپي

تزريق يا اسكلروتراپي ديگر روش سريع و فوري و نيز سرپايي درمان اين بيماري است. عملكرد اين روش نيز همانند رابربند قطع جريان خونرساني به بافت متورم است. با اين تفاوت كه اين بار ماده اي مخصوص به نام اسكلروزان مستقيماً به بافت تزريق مي شود تا با ايجاد چسبندگي در آن، ديواره سياهرگ متورم شده و گردش خون در يافت متوقف شود.

البته اين درمان براي هموروئيد هاي پيشرفت نكرده مناسب است و در همه موارد درمان قطعي نخواهد بود. بهتر است در اين مورد پزشك تصميم نهايي را بگيريد. از مزيت هاي اسكلروتراپي مي توانيم به اين موارد اشاره كنيم :


درمان خانگي

درمان خانگي هموروئيد مجموعه اي از روشها است كه مي تواند موقتاً در تسكين علائم بيماري كمك كرده و حتي اگر به درمان بيماري كمك نكند، دست كم فرآيند پيشرفت بيماري را كندتر خواهد نمود. درمان خانگي را نمي توان به درمان قطعي و تضميني معرفي نمود، اما در برخي موارد مي تواند به بهبود علائم بيماري كمك نمايد. برخي روشهاي خانگي براي درمان اين بيماري به اين شرح است:

-      نشستن در آبگرم: روشي براي تسكين درد و التهاب است كه براي انجام آن نياز به يك وان آب گرم و يا لگن داريد؛ تا با نشستن در آن به مدت 20 دقيقه بتوانيد به تسكين علائم خود كمك كنيد.

-      رژيم غذايي سرشار از فيبر : افزودن فيبر به رژيم غذايي به عنوان يك ماده مغذي مفيد و مورد نياز براي بدن، مي تواند عملكرد روده را به حالت طبيعي برگرداند. اين ماده حجم مدفوع را افزايش داده و به سرعت يبوست را درمان مي كند در نتيجه از وارد آمدن فشار به مقعد جلوگيري مي شود. فيبر مورد نياز براي هر فرد متفاوت است اما بهتر است اين ميزان مابين، 25 گرم الي 30 گرم فيبر باشد. بهتر است فيبر به تدريج به رژيم غذايي افزوده شود، زيرا در غير اين صورت احتمال دارد، فرد دچار اسهال شود.

-      نوشيدن آب : مصرف آب كافي با نرم نمودن مدفوع به درمان يبوست كمك مي كند. نوشيدن 8 ليوان آب در طول روز الزامي است.

 

آرشيو نظرات (0) | ادامه مطلب

۱۶ آبان ۱۳۹۸
خطرات و عوارض رابطه مقعدي

 

مهم ترين خطري كه در اين نوع رابطه اشخاص را تهديد مي كند تماس خوني مستقيم و همچنين مايعات دروني بدن با خون شريك جنسي مي باشد كه در صورت آلوده بودن هر يك از شركاي جنسي، احتمال سرايت ويروس اچ. آي. وي. به شريك سالم وجود دارد.

 

عفونت يكي از شايع ترين عوارض اين نوع رابطه است

حلقه خروجي جداره مقعد به دليل اينكه مانند واژن قابليت ارتجاعي و انعطاف پذيري لازم براي نزديكي و حركت رفت و برگشتي پنيس(آلت تناسلي مرد) را ندارد، در نتيجه احتمال خراش برداشتن و خون ريزي آن بسيار بالا مي باشد. اين خراش ها و بريدگي ها اغلب در بافت و بسيار ريز مي باشند و معمولاً با چشم غير مسلح قابل ديدن نيستند. هم چنين، نوك آلت تناسلي مردان نيز به دليل عدم وجود محيطي مناسب براي حركت رفت و برگشتي احتمال دارد كه دچار خراش در سطح گردد كه اين مورد خطر دريافت ويروس را در شخص فاعل هم افزايش مي دهد.

داشتن رابطه مقعدي موجب به وجود آمدن زخم هايي ريز مي شوند كه اگر چه بسيار ريز بوده و شايد هيچگونه دردي نداشته و با چشم قابل مشاهده نباشند ولي شاهراه فوق العاده بزرگي براي ورود باكتري ها و ويروس هاي خطرناك داخل جريان خون مي باشند. اين ميكروب ها مي توانند بيماري هاي STD نظير بيماري ايدز و انواع عفونت هاي دستگاه گوارشي عفونت هاي روده اي را ايجاد كنند.

رابطه مقعدي چه عوارضي دارد؟

خطراتي كه رابطه مقعدي دارد

از ديگر خطرات رابطه ي مقعدي به خصوص براي زنان بايد گفت :  انجام رابطه جنسي مقعدي به صورت مكرر به تدريج سبب فراختر شدن مقعد شده و چين هاي مخاطي مقعد از بين رفته و در موارد پيشرفته نارسائي عضله اسفنگتر مقعد و بي اختياري مدفوعي نيز ايجاد خواهد شد.

به دليل نزديكي زياد مقعد به مهبل مي تواند موجب ورود ويروس هاي موجود در روده به مهبل شده و بيماريهاي عفوني در اين ناحيه، همانند ترشحات بد بو در مهبل ، عفونت مثانه ، زگيل ، تبخال ، اختلال و عفونت كليه ها و حتي سرطان را ايجاد نمايد.

ديواره داخلي روده بزرگ (بخش داخلي مقعد) خود قابليت جذب مستقيم مواد و انتقال مستقيم آن به خون را دارد. بر اساس آمار، انتقال ويروس اچ. آي. وي. از طريق رابطه جنسي مقعدي، همچنان بالاترين ميزان درصد خطر اننقال را به خود اختصاص مي دهد.

 

آرشيو نظرات (0) | ادامه مطلب

۲۸ مهر ۱۳۹۸
اگر كيست مويي به موقع درمان نشود؟؟

 

كيست مويي يا سينوس پيلونيدال نوعي از بيماري هاي دردناك ناحيه مقعدي است. اين عارضه در اثر عوامل متعددي ايجاد مي شود كه زمينه را براي برگشت مو به داخل پوست فراهم مي كند. در نتيجه برگشت مو، كيسه اي حاوي مو بر روي پوست ظاهر مي شود كه مي تواند داراي سوراخ بوده و يا حتي دچار آبسه شود.

اين كيست در اثر سايش پوست ايجاد مي شود و عواملي مانند چاقي، نشستن هاي طولاني مدت، لباسهاي تنگ با الياف غير طبيعي، رانندگي به مدت طولاني مي تواند ريسك ابتلا به اين بيماري را افزايش دهد. كيست مويي با گذر زمان گسترده تر شده و ممكن است عفوني شود كه اين موضوع فرآيند درمان را پيچيده تر خواهد نمود. از طرفي عدم درمان ممكن است، عوارض گاه جبران ناپذيري را به دنبال داشته باشد.

 

عوارض كيست مويي

عوارض كيست مويي

در صورتي كه در درمان كيست مويي اختلال ايجاد نماييد، ممكن است عوارض زير پديد آيد:

  • درد شديد و غير قابل تحمل ناحيه كمر
  • تب در صورت عفونت شديد
  • ترشحات چركي آزار دهنده و بد بو
  • آبسه يا تجمع عفونت در كيست مويي

اغلب افراد در مواجهه با چنين شرايطي براي درمان اقدام مي كنند، زيرا درد به حدي شدت مي يابد كه فرد را مجبور به درمان مي كند. اما در صورتي كه فرد همچنان به درمان بي توجه باشد، ممكن است مشكلات ديگري پديد آيد، يكي از  اين مشكلات بيماري فيستول مقعدي است. اين بيماري ايجاد مجراي غير طبيعي ميان دو عضو از بدن است كه معمولاً در اثر عفونت درمان نشده يا آبسه ايجاد مي شود. از آنجايي كه در اثر درمان نشدن كيست مويي، آبسه شكل مي گيرد، شانس ايجاد فيستول نيز افزايش مي يابد.

يكي ديگر از مشكلات نادر در اثر  عدم درمان كيست مويي بروز نوعي سرطان پوست است. از آنجايي كه درمان بيماري نظير سرطان بسيار مشكل تر است توصيه مي كنيم، در صورت بروز هر يك از نشانه هاي كيست مويي هرچه سريع تر براي درمان آن اقدام كنيد.

علت به تاخير انداختن درمان

يكي از عمده ترين دليلي كه بيماران از درمان اين بيماري سرباز مي زنند، حس خجالت و شرمندگي است. زيرا زخم كيست معمولاً پايين كمر و مابين كفل ها ايجاد مي شود. از ساير علت هاي بي توجهي به درمان احساس ترس از درد جراحي است ولي از آنجايي كه كيست مويي با درمان هاي خانگي و دارويي درمان نمي شود، انجام روشهاي جراحي اجتناب ناپذير است اما درمان كيست مويي با ليزر مي تواند تا حد زيادي از درد و خونريزي درمان كيست مويي بكاهد. ليزر برش ظريفي ايجاد ميكند تا مانع از درد و خونريزي شديد شود.

شايد بتوان گفت دسته ديگر از بيماران به بهانه اي همچون نداشتن زمان از درمان سر باز ميزنند اما خوب است بدانيد با انجام ليزر اين مشكل نيز حل شده است، ليزر سرپايي انجام شده و نيازي به بستري در بيمارستان ندارد. حتي بيمار مي تواند بعد از ليزر نيز به كار هاي روزمره خود بازگردد. بعد از درمان با ليزر نيازي به تعويض مرتب پانسمان و يا استراحت مطلق نخواهد بود.

درمان با ليزر به جز در مواردي كه دچار آبسه شده است ضرورت اورژانسي ندارد. اما بيش از چند هفته تاخير در درمان جايز نيست.

 

 

آرشيو نظرات (0) | ادامه مطلب

۱۱ مهر ۱۳۹۸
ميكروب معده و نشانه‌هاي آن

هليوباكتري يا ميكروب معده، نوعي باكتري معده است. اين موجودات ذره بيني مي توانند وارد بدن شما شده و در دستگاه گوارش زندگي كنند. بعد از چند سال، سبب بوجود آمدن زخم معده يا زخم بخش بالايي روده كوچك ميشوند .
براي بعضي از اشخاص، عفونت ناشي از هليوباكتر پيلوري سبب ابتلا به سرطان معده ميشود . عفونت معده ناشي از ميكروب معده( باكتري معده) رايج است. در حدود دوسوم جمعيت دنيا اين باكتري را در بدن خود دارند. براي اكثر اشخاص، اين باكتري سبب بوجود آمدن زخم يا علايم ديگر نمي شود. در صورتي كه اين باكتري مشكلاتي را براي شما آماده كرد، داروهايي موجود است كه سبب كشتن اين ميكروب ها و كمك به بهبود درد و زخم ميشوند . با دسترسي بيش تر اشخاص به آب سلامت و بهداشت، افراد كمتري نسبت به قبل به اين باكتري معده ابتلا ميشوند .
پس از وارد شدن هليوباكتري به بدن، به غشاي معده حمله ميكند ، غشاي معده از شما در برابر اسيدي كه بدن براي هضم غذا استفاده ميكند ، مراقبت ميكند . هنگامي كه باكتري معده اسيب قابل توجهي به غشاي معده وارد كرد، اسيد مي تواند وارد غشا شود و سبب بوجود آمدن زخم معده گردد. زخم معده موجب خونريزي، عفونت و جلوگيري از حركت غذا در دستگاه گوارش ميشود .
علل ميكروب معده، غذا، آب يا ظرف الوده ميباشد . اين بيماري در كشورها يا جوامعي كه فاقد سيستم فاضلاب مطلوب هستند يا آب سالمي ندارند بيش تر رايج است. همچنين باكتري معده از طريق تماس با آب دهان يا مايعات ديگر بدن فرد مبتلا به آن قابل منتقل است.
ميكروب معده در بچه ها شيوع بيشتري دارد و بسياري از اشخاص در زمان بچگي به اين بيماري مبتلا ميشوند ، ولي اين باكتري به بزرگسالان هم قابل انتقال است. اين باكتري ها براي سال هاي زيادي در بدن زندگي ميكنند و در اكثر موارد افرادي كه مبتلا به آن ها ميشوند دچار زخم معده و علايم ديگر نمي شود. پزشكان بطور قطع نمي دانند كه به چه دليل تنها برخي از اشخاص بعد از ابتلا به ميكروب معده، زخم معده و غيره مي گيرند.

علامت هاي ميكروب معده:

 در صورتي كه زخم معده داريد، درد شديد يا خفيفي را در شكم خود حس مي كنيد. اين دردها زودگذر هستند، ولي هنگامي كه معده شما خالي است، به عنوان مثال بين وعده هاي غذايي يا در نيمه شب، اين درد اكثراً بيش تر حس ميشود . اين درد مي تواند بين چند دقيقه تا چند ساعت طول بكشد. بعد از غذا خوردن، نوشيدن شير يا استفاده آنتي اسيد درد تا حدودي تسكين پيدا ميكند . علايم ديگر زخم معده ناشي از ميكروب معده حاوي موردهاي زير ميشود :

- نفخ

- آروغ

- تهوع

- استفراغ

- كاهش وزن بدون علت مشخص

زخم ها سبب خونريزي معده يا روده ميشود كه براي تندرستي شما خطرناك است. در صورت داشتن يكي از علايم زير، سريعا به پزشك مراجعه كنيد:

- مدفوع خوني، تيره و قرمز رنگ

- احساس خستگي بدون دليل خاصي

- رنگ پريدگي پوست

- دل درد شديد

- استفراغي كه داراي خوني است و مثل قهوه اسياب شده ميباشد 

 

منبع: https://www.beytoote.com 

 

آرشيو نظرات (0) | ادامه مطلب

[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ]

 
 

 


معرفي وبلاگ




شعر، شعر عاشقانه، داستان، داستان كوتاه، رمان، رمان عاشقانه



فهرست اصلي

صفحه نخست
پست الكترونيك
آرشيو مطالب
افزودن به علاقه مندي ها
صفحه خانگي
 


آرشيو موضوعي

موضوعي ثبت نشده است


آرشيو ارسال ها

مرداد ۱۴۰۱
شهريور ۱۳۹۹
ارديبهشت ۱۳۹۹
اسفند ۱۳۹۸
بهمن ۱۳۹۸
آبان ۱۳۹۸


پيوند ها

خريد اپل ايدي
سئو
ساخت وبلاگ
كلينيك نوين
ونك ليزر
كلينيك اچ پي وي
فيلم عمل بواسير
كولون
كلينيك عابديان
برقكار سيار
ويزيت پزشك در منزل
زگيل تناسلي زنان





 



[ ساخت وبلاگ ]